Cura cu tinctura de aloe


Tinctura de aloe se administreaza astfel:in primele 5 zile cate o lingurita dimineata si la pranz,inainte de masa cu 2 ore.
Tinctura cu aloe,miere si propolis.
Ingrediente:
-1 kg de miere,
-20g propolis(maruntit fin),
-750g aloe(frunze maruntite fin).
Mod de preparare: intr-un borcan de sticla se pun toate produsele.Se lasa la macerat 5 zile la loc intunecos si rece,agitand amestecul de 3 ori pe zi.
In primele 5 zile se ia cate o lingurita ,cu 2 ore inainte de mesele de dimineata si la pranz,apoi se mareste doza (administrandu-se la fel ca in primele zile) la o lingura.
Durata tratamentului este de 3 saptamani,pana la 2 luni.Cura se poate repeta ,dupa 7 zile,inca o data.
Recomandari: gripa,viroze respiratorii,paralizii,neurastenii,ulcer gastric,paralizii,TBC,cancer,etc.

Tinctura cu aloe,miere si lamai.
Ingrediente:
-1litru de vin negru(18grade),
-1 kg de aloe
-1kg de miere
-1 kg de lamai.
Mod de preparare: planta trebuie sa fie suficient de matura (3-5 ani),fara a fi udata 5 zile inainte de a fi recoltata.
Se marunteste foarte fin si se pune intr-un borcan de sticla,adaugandu-se mierea,vinul si lamaile fin maruntite.Se macereaza intr-un loc intunecos timp de 14 zile,agitandu-se energic amestecul de 2 ori pe zi.
Se ia cate o lingurita de 3 ori pe zi,cu jumatate de ora inainte de masa,timp de 7 zile.Apoi se ia cate 3 linguri de 3 ori pe zi.Cura se tine pana la terminarea amestecului.Se poate relua dupa o pauza de 7 zile.
Recomandari : ulcer,gripa,anghina,cefalee,afectiuni dentare,eczeme,mastoidita,astm,reumatism,scleroza,alcoolism,astenie nervoasa.
La inceputul curei se constata cresterea poftei de mancare.Se exclud din alimentatie laptele si ouale,Se va tine o alimentatie bazata numai pe produse naturale.